If you are reading this you are probably a loyal Whats Down customer (puppy eyes).

 Or, you are utterly bored and in desperate need to find out ‘How Fashionable’ you are. And I think we all do, as we are slowly resuming back to normalcy. 

Having had spent the past few months in the comforts of our shorts, stepping out in jeans again is gonna be jarring of course! But, that does not mean you have to compromise on style for that. Answer these questions to find out how fashionable you are in boxer shorts to step out confidently and in style!

  1. Would you wear shorts outdoors?
  2. Can you make an outfit out of your boxer shorts?
  3. Do you have your personal “shorts collection”?
  4. Have you uploaded a photo on Instagram wearing boxers ?
  5. Do you make sure that you buy a sustainable fashion product?
  6. Have you shopped for your boxer shorts based on your zodiac?
  7. Are you aware of the latest textile printing techniques in the fashion industry?
  8. Do you have more than 3 pairs of Whats Down boxers at the moment?

Pheww, that was some fashion policing, wasn’t it?

Now, let’s discuss these questions and find out where you stand, bud. 

Ready? (Don’t forget to check your test-scores in the end.)

#1. Would you wear shorts outdoors?

Ans- YES. 

If this was your answer too, congratulations for being a normal-from-this-century-guy! The idea of wearing shorts outdoors should not be stereotyped regardless of the gender of the wearer. Shorts are a literal personification of your Freedom of ex’pair’tion, enjoy it without any barriers no? Good news! In case you were on the fence about it, we’ve recently launched our Monochrome Collection, these boxers are meant to be worn outdoors, the tri pocket design can help you carry your valuables. 

#2. Can you make an outfit outta your shorts?

Ans- Well, I believe most of you should be able to do this without a sweat. Shorts paired with a casual tee, sneakers and a cool shade does count as an outfit. And you can get creative with it as you like. Let that fashion influenzaa come out. Tag us to share  a few quirky outfits with us and you might just get featured on our Instagram . Ahh, but don’t forget the mask now.

#3. Do you have your personal ‘shorts collection’?

Ans- YES. 

Bravo if you do. A collection of any sorts for that matter speaks volume about a person. A personal shorts collection means that you do not compromise on making a statement wherever you go. Be it your bed or on the streets, you step out only in style. But, don’t be sad if you do not have a collection yet. Start now especially with our newest launch.

#4. Have you uploaded a photo on Instagram wearing shorts?

Ans- YES (Influencers and models strictly do not count)

Good for you if you have no shame flaunting yourself in your bare minimums! A sexy pic in your shorts is very much uploadable if you did not know that already. And if you have not done that yet, go out and upload one taking inspiration from our featured images.

#5. Do you make sure that you buy a sustainable fashion product?

Ans- Yes

If you are wondering how answering this question makes me ‘fashionable’, you should read this to understand more about the importance and need of sustainable fashion sense. Being responsible while buying any product is a fashion statement in itself.

#6. Have you shopped for your boxer shorts based on your zodiac?

Ans- Yes

It is fun to wear something that aligns with your stars, don’t you think? Because when you wear clothes that reflect your ‘Basic instincts’ they automatically make you fashionable. Don’t worry if you have no clue how to choose boxers based on your zodiac. We have you covered there as well. Tap and align with your stars.

#7. Are you aware of the latest textile printing techniques in the fashion industry?

Ans- YES.

It is important to be aware about the latest technology involved in the making of your clothes. Because it not only helps you sound all knowledgeable and sexy but also takes you a step forward in being a more fashionable and sustainable buyer. If you’re not aware? Just have a look at our digitally printed collection, our boxer shorts remain fade free even after 40 washes. 

8#.  Do you have more than 3 pairs of Whats Down boxers at the moment?

Ans- YES.

Kudos to you! If you have bought more than one pair of boxers from Whats Down. Because that means you have a legendary sense of fashion and are VocalforLocal, which makes you truly fashionable.

RESULTS-

  • 0-2: Ouch!That’s a kick in the nuts! Now you know exactly how you can be fashionable.
  • 2-5: You are a basic baller with a fair judgement in the fashion game. 
  • 6-8: You are the coolest in your gang and people take fashion advice from you.
  • 8 : Perfection. I think we can be friends! You are legend, wait for it…dary! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *